Menu Close

Dhandhanggula Untuk 64 Tahun Mbah Nun

0Shares

Ngaturaken sugeng ambal warsi

Kunjuk handika guru kawula

Mugi katampia mangke

Kathah kawruh lan ngelmu

Ingkang sampun kawula tampi

Miwah piwulang gesang

Lan sedayanipun

Tan kendhat anggenya dono

Paring ngelmu lahir ugi ngelmu batin

Mugiyo panjang yuswa

 

Dhandhanggula dari Pakdhe Herman khusus untuk 64 Tahun Mbah Nun

Tulisan terkait